уторак, 3. март 2015.

Pravo vreme za poklone

Bliži se prolećni sajam kozmetike.

Ovogodišnji "Dodir Pariza" održaće se 7. i 8. marta, a to je i pravi trenutak da sve dame sebi učine pleasure i ispune sitna "hirove" i zadovoljstva. Sa druge strane, to je i divna prilika da prime pažnju koju svakako uvek zaslužuju.


U predhodnom postu započeli smo priču o kozmetičkoj kući Martinović i zaštićenom brendu Martinia. Kao što smo već pomenuli, to je sjajan domaći brend koji dogodine slavi svoj trideseti rođendan i ulazi u četvrtu deceniju uspešnog postojanja na našem tržištu. Proizvodni program obuhvata dekorativnu i scensku šminku, vlasuljarske proizvode i širok dijapazon drugih delatnosti kojima se bavi studio Martinia.



A sad ono najvažnije, razlog za ovaj prekoredni post:

Na predstojeće sajmu kozmetike Dodir Pariza, na poziv kozmetike Martinović, grupa HromoDinamika će gostovati i prezentovati zaštićeni brend dekorativne kozmetike i profesionalnog programa Martinia.
Štand br. 40a kozmetike Martinović nalazi se u centralnom delu nivoa C, hale 2 Beogradskog sajma.

Tim povodom vas kozmetika Martinović i HromoDinamika nagrađuju sa 2 besplatna profesionalna šminkanja.
Potrebno je samo da na fejsbuku lajkujete stranicu HromoDinamika, ostavite svoje podatke u inbox (ime, prezime i broj telefona) i napišete da li ste i šta dosda koristili od proizvoda brenda Martinia.

MUA MaYa/HromoDinamika

Dobitnice nagrada objavićemo u petak, ovde i na fb stranici, i kontaktirati ih, kako bi dogovorili termin.

Vidimo se na sajmu :)


Dobitnice nagrada:
Jasmina Stanković-Decuir i Marina Nerandžić




Нема коментара:

Постави коментар