петак, 19. децембар 2014.

UV EXIT Festival i letnji Photo shooting

Zbog svih dešavanja u proteklom periodu, naprosto nije bilo mnogo vremena da o tome i pišemo, tako da će ovo biti samo kratak izveštaj letnjih angažovanja...



Ove godine na EXIT-u, i pored lošeg vremena, super smo se zabavljali vredno radeći. Bile smo smeštene na MTS-ovom štandu, preko puta Reggae Stage :) tako da nam nije teško padala gužva i reka ljudi koja je strpljivo čekala da ih našmikamo, ovog puta uv bojama i makeup-om.

MTS Fun Zone je sjajno bila osmišljena i skoro da je tako bila i realizovana. Kažem, skoro, jer pravi efekat uv boja je svakako pod uv svetlom, koje je, na našu žalost, nedostajalo... bar tu, na štandu, gde smo šminkali, odnosno, gde su nastale sve one vesele fotografije na njihovom sajtu, a neke od istih se mogu pogledati i OVDE.
A onda je usledilo dugo toplo (radno) leto... Radile smo sa modelima i fotografom Mišom Marić iz Dablina. Obilazili smo znamenitosti Zemuna, verali se po krovovima zgrada, uživali na Gardoškoj kuli, i bežali od komaraca na Lidu. Trud se isplatio. Napravili smo čitave serije dobrih fotografija na sveopšte zadovoljstvo. Neke od njih su već i objavljene u Surreal Beauty Magazin.
Ovde možete videti albume sa nekim fotografijama: Bodypainting - photo shooting i Makeup & Styling-photo shooting 

Naravno, i ovog puta smo koristile boje koje su isključivo namenjene slikanju po koži (Studio Martinović, Kryolan uv, Mehron, Eulenspiegel).

Нема коментара:

Постави коментар